Lär dig hur du lägger till huvudprodukter.

Det första dina kunder ser när de öppnar bokningssystemet är dina huvudprodukter.

I bokningssystemet gör vi skillnad på huvudprodukter och tillvalsprodukter. Denna artikel handlar om huvudprodukter, läs mer om tillvalsprodukter här.

Gå in på sidan Produkter > Produkter & upplevelser i menyn.

1. Klicka på knappen "Ny produkt" i övre högra hörnet och välj sedan "Huvudprodukt".
  2. Fyll i produktnamnet och en kort beskrivning, samt gärna en produktbild.
  3. Klicka på "Nästa".
  4. En ny vy kommer öppnas. Nu kan du ändra den informationen du nyss uppgett samt andra inställningar, som vilken starttidstyp produkten ska ha, samt pris och status. Läs mer i våra artiklar om starttidstyper och priser för att ställa in det som passar din produkt och verksamhet bäst.
  5. För att produkten ska gå att boka för kunder måste dess status vara aktiv. Du aktiverar produkten via fliken Status i produktinställningarna, genom att aktivera för kund och administratör.
  6. För att produkten ska synas i systemet för kunden måste den också ha prisregler och bokningslängder - alltså regler som bestämmer när och hur länge produkten ska kunna bokas, och vad det då ska kosta. Prisregler anger du under fliken Priser. Läs vidare i följande artiklar om hur du skapar baspriser och säsongsbaserade priser. Bokningslängder ställer du in under Tillgänglighet > Bokningslängder. Läs mer om bokningslängder här
  7. Klicka på "Spara".

Nu är din första produkt uppe i systemet! 🙌

För att se hur produkten fungerar i systemet och att du ställt in allt korrekt, klicka på knappen "Förhandsgranska" högst upp på sidan.

OBS! Om produkten inte är synlig, kontrollera att din anläggning har öppettider.

Du kanske också undrar över...