Jämför de olika betallösningarna som finns tillgängliga i BookSpot.

För att du som kund ska kunna ta betalt på sättet som passar dig och din verksamhet bäst så erbjuder vi dig 4 pålitliga och flexibla betallösningar som enkelt kan anslutas direkt till bokningssystemet.

Här kan du jämföra de olika betalsättens avgifter och övrig information som kan vara betydelsefull när du ska välja vilken betallösning som du ska använda till din verksamhet.

*OBS detta är endast en jämförelse och prisjusteringar kan förekomma. Det är upp till dig att kolla med betalleverantören för att få uppdaterade prisuppgifter.

*För att koppla Worldline/Bambora till Swish måste du själv kontakta din bank för att skapa ett SwishHandel-konto. För Swish-handel tillkommer även ytterligare avgifter som sätts av din bank.

Vill du lära dig mer?

Klicka här för att läsa om hur du kopplar Dintero till BookSpot.

Klicka här för att läsa om hur du kopplar Worldline/Bambora till BookSpot.

Klicka här för att läsa om hur du kopplar Stripe till BookSpot.

Klicka här för att läsa om hur du kopplar Klarna till BookSpot.

Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över, antingen till oss på BookSpot eller direkt till betalleverantören! 🌟