Lär dig hur du ansluter Stripe till BookSpot.

Stripe är ett globalt betalningsbolag som grundades 2010 i San Francisco, USA. Stripe har snabbt etablerat sig som en ledande aktör inom betalningslösningar och erbjuder idag sina tjänster över hela världen till små och stora företag. Stripe möjliggör enkel och säker betalningshantering online, vilket har gjort dem till en populär betalningspartner för företag världen över.

För att använda Stripe som onlinebetallösning måste du först skapa ett konto. Har du redan ett Stripe-konto sedan tidigare kan du ansluta det till BookSpot.

1. Öppna Inställningar > Onlinebetalning > Inställningar för Stripe och därefter klicka på "Anslut Stripe".
  2. Ett nytt fönster öppnas. Logga in på ditt redan befintliga , eller skapa ett nytt konto genom att följa stegen för att skapa ett nytt.
  3. När du har kopplat ditt Stripe-konto mot BookSpot kommer följande meddelande synas.

Kom ihåg att aktivera betallösningen när du har anslutit till Stripe 🔒