Lär dig hur du ansluter dig till betalsystemet Stripe.

För att använda Stripe som onlinebetallösning måste du först skapa ett konto. Oavsett om du har ett sedan tidigare eller ej, så kan du ansluta till det till BookSpot.

1. Öppna Inställningar > Onlinebetalning > Inställningar för Stripe och därefter klicka på "Anslut Stripe".
  2. Ett nytt fönster öppnas. Logga in på ditt redan befintliga konto, eller skapa ett genom att följa stegen för att skapa ett nytt.
  3. När du har kopplat ditt Stripekonto mot BookSpot kommer följande meddelande synas.

Kom ihåg att aktivera betallösningen när du har anslutit till Stripe 🔒