Lär dig hur du ansluter Worldline/Bambora till BookSpot.

Worldline/Bambora är en betalningsleverantör som erbjuder omfattande och pålitliga betalningslösningar för företag. Med sitt huvudkontor i Stockholm har Worldline/Bambora etablerat sig som en betrodd aktör inom betalningsbranschen. Bolaget strävar efter att erbjuda högkvalitativa betaltjänster samtidigt som de tillhandahåller konkurrenskraftiga priser för sina kunder.

Innan du kan ansluta Worldline/Bambora som betallösning måste du först skapa ett konto. Det gör du lättast genom att besöka deras hemsida och fylla i detta formuläret. Därefter kommer Worldline/Bamboras support kontakta dig för att sätta upp ett konto. 

Psst! BookSpot kan erbjuda din anläggning ett bra pris för Worldline/Bamboras tjänster. För att ta del av detta erbjudande, ta kontakt med oss på [email protected]


När ditt konto är skapat hos Worldline/Bambora hjälper vi dig att ansluta ditt bokningssystem mot Worldline/Bamboras betaltjänst. Om du redan har ett konto hos Worldline/Bambora sedan innan, kontakta vår support för hjälp med integreringen.
 

Behöver du hjälp med betalsystemen? Ta kontakt med vår support via [email protected] 📨