Lär dig hur du skapar symboler för produktkategorier.

I en tidigare artikel beskrev vi hur du skapar och kopplar produktkategorier till dina produkter för att hjälpa dig och kunder att filtrera i bokningssystemet. Denna artikel beskriver tilläggsfunktionen symboler, som används i kalendern.

På bilden visas hur en bilsymbol är synlig i kalendern intill respektive bokning av en parkeringsplats.

Skapa symbol

1. Öppna Produkter > Produktkategorier
  2. Öppna den produktkategori som du vill skapa en symbol för.
  3. Klicka på drop-down listan Symbol. Välj mellan symbolerna i listan.
  4. Klicka på "Spara".

Psst! Vilka symboler som tillhör vilka kategorier ser du längst ner i kalendern där varje symbol visas tillsammans med sin produktkategori.

Läs mer i följande artikel om hur du använder kalenderns fulla potential

Med kategorisymboler får du lättare överblick över bokningarna i kalendern 🙌