Lär dig hur BookSpot använder betallösningar och hur du lägger till dem till ditt bokningssystem.

För att kunna ta emot betalningar online från dina kunder, så behöver du ansluta din anläggnings bokningssystem till en betalleverantör. Vi arbetar löpande med att ansluta nya betalleverantörer till BookSpot.

Jämför våra betallösningar

Klicka här för att jämföra de olika betallösningarna som finns tillgängliga i BookSpot. Vi har noggrant valt ut pålitliga, prisvärda och flexibla lösningar som passar din verksamhet.

Har du frågor om betallösningar kan du alltid vända dig direkt till dem eller till oss på BookSpot så guidar vi dig till lösningen som passar dig och din verksamhet bäst.

Anslut till en betallösning

För att kunna lägga till en eller flera betallösningar i systemet måste du först ansluta till dessa.

Öppna Inställningar och fliken Onlinebetalning via menyn.

Välj mellan någon av betallösningarna, och klicka på Inställningar. Läs mer om respektive betallösning i följande artiklar:

Lägg till en betallösning

Du kan välja mellan att ha en eller flera betallösningar för ditt bokningssystem. Du aktiverar en betallösning genom att klicka på reglaget bredvid "Ej aktiv".

Kan du inte aktivera betallösningen, gå igenom inställningarna och kontrollera att de stämmer. För ärenden som rör betallösningen, kontakta betalleverantören. För ärenden som rör integrationen med Bookspot, kontakta vår support.

Behöver du hjälp med att välja betallösning? Kontakta vår support på [email protected]! 📨