Lär dig hur du skapar priskategorier för din anläggning.

Priskategorier gör att du kan variera priserna för samma produkt.

Via menyn, öppna Produkter > Priskategorier. Kategorin "Vuxen" är automatiskt inlagd.

1. Klicka på "Skapa ny" i övre högra hörnet.
  2. Namnge priskategorin.
  3. Välj om priskategorin ska vara enbart valbar för administratörer eller ej. Enbart valbar för administratör innebär att du kan välja mellan fler priser än kunderna när du gör en bokning som administratör. Detta kan du exempelvis nyttja för att testa bokningssystemet, erbjuda ett annat pris för dina anställda.
  4. Klicka på "Spara" i övre högra hörnet.

För att priskategorierna ska vara aktiverade måste du koppla dem till ett pris för en produkt. Läs mer om hur du gör det här

OBS! När du har kopplat priskategorin till ett pris för en produkt kan du inte ta bort priskategorin utan att ta bort priset först.

Andra exempel på hur du kan använda priskategorier är att ha olika priser för samma campingplats, beroende på husvagnens storlek, eller en stuga där priset är beroende av hur många som nyttjar stugan.

När du har skapat priser för produkterna och kopplat dem till priskategorier har du fler schyssta erbjudanden för olika kunder!  🙌