Nu kan du sätta ett eget "Från-pris" som syns i produktvyn när dina kunder bokar. Oftast är denna inställning inte nödvändig då priserna prioriteras i ordningen som produktens priskategorier står i. Det vill säga att det lägsta priset för en produkt visas för kunden i produktvyn om den priskategorin står högst upp i listan.

Ibland kan det dock vara användbart att visa ett annat pris i produktvyn än de faktiska priserna som finns i priskategorierna. Till exempel om du driver en skoteruthyrning och tar betalt per skoter, men vill att priset per person är det som visas i produktvyn.

I dessa fall kan du använda "Anpassa 'från-pris'". Inställningen hittar du under produktinställningar > Priser > Övriga prisinställningar

Då kommer det se ut så här i produktvyn:

Priset du angett i priskategorierna kommer då synas när man klickat sig vidare från produktvyn till produkten.

Genom att anpassa produkters 'från'-pris kan du presentera dina produkter till dina kunder efter dina behov 🌟