Lär dig hur du använder inställningen "Dölj 'Välj antal'".

När man gör en bokning i BookSpot börjar man med att välja antal produkter/deltagare man vill boka. Då filtreras kalendern för att endast visa dagar och starttider där det önskade antalet finns tillgängligt. På så sätt behöver man inte klicka sig mellan datum tills en starttid med tillräcklig tillgänglighet hittas.

När man sedan valt dag och tid får man slutligen fördela antalet mellan de priskategorier som produkten har.

Genom att aktivera "Dölj 'Välj antal'" kommer det första fältet som filtrerar kalendern att döljas. Istället väljer man endast antalet i bokningen efter att man valt datum och starttid.

Denna funktion finns för att låta dig välja hur din bokningsprocess ska se ut.

Här ser du skillnaden mellan att ha "Välj antal" synlig (vänster) och att ha "Välj antal" dold (höger).

OBS! Denna inställning har ingen effekt om maxkapaciteten är 1, då är "Välj antal" automatiskt dold.

Inställningen finns under Produkter & upplevelser > [Vald produkt] > Tillgänglighet > Bokningsregler.

Funktionen "Dölj 'Välj antal'" gör dina kunders bokning ännu smidigare när det behövs! 🙌