Lär dig hur du ändrar utseendet på bokningsmanifestet.

Alla inställningar för bokningsmanifestet hittar du genom att klicka på de tre vertikala punkterna uppe till höger, . Valen du kan göra är:

• "Använd interna produktnamn i listan". Alla produkter har ett internt produktnamn, antingen ett du valt själv eller som systemet genererat när du skapade produkten. Om du väljer att aktivera detta kommer detta namnet stå i listan över bokningar istället för produktens hela namn. Det interna produktnamnet ställer du in under fliken Information för den specifika produkten.
  • "Visa priskategorier bredvid produktnamn". I listan över bokningar syns då vilka priskategorier som kunden valt, som exempelvis vuxen och barn.
  • "Visa tillvalsprodukter i inventarietabell". Om detta aktiveras kommer tillvalsprodukterna, utöver huvudprodukterna, synas i inventarietabellen. Exempel på tillvalsprodukter är drybag, matlåda, hjälm och dylikt.
  • "Visa statistikkort." Statistikkorten (antal bokade produkter per dag, anläggningens NPS (Net promoter score) och senaste kommentarerna från kund) dyker då upp under bokningstabellen.
  • "Visa kategoriflikar." Kategoriflikarna gör att du kan filtrera bokningar inom kategorier du själv delat in produkter i. Läs mer om hur du skapar produktkategorier här
  • Välj mellan att se en inventarietabell för 1 dag, eller de kommande 14 dagarna.

OBS! Väljer du att se de kommande 14 dagarna motsvarar antalet i inventarietabellen det lägsta antalet för produkten under dagen.
  • "Välj extra fält till manifestet". Här kan du välja till de extra kundinformationsfält du skapat för produkterna, de läggs då till som nya kolumner i bokningstabellen.

Du kan också...

• Ställa in zoomnivå för mobiltelefon. Detta är praktiskt om du använder systemet vid andra tillfällen än vid datorn.
  • Skriva ut dagens bokningsmanifest genom att klicka på utskrifts-symbolen.

Exempel på hur inställningarna kan se ut.

OBS! De inställningar du gör här är inte individuella för just dig, utan ses av alla konton som är anslutna till din anläggning.

Med dessa inställningar får du ett bokningsmanifest som visar det som är viktigt för din verksamhet! 🙌