Hur ändrar jag pris på en existerande bokning?

1. Hitta bokningen genom antingen Historik eller Bokningsmanifest.
  2. Ändra priset genom att ändra kostnaden som står under fältet Pris för den/de produkterna; antingen genom att klicka på knapparna upp/ner, eller att skriva in siffrorna manuellt. Om du vill återställa priset till det ursprungliga klickar du först på knappen föreställande tre horisontella punkter, och sedan "Beräkna standardpris".

Om det nya priset är högre än tidigare, kommer systemet visa följande systemmeddelandeOm det nya priset är lägre än tidigare syns inget annat meddelande än att bokningen är betald

Läs mer om hur du gör åter- och tilläggsbetalningar här.

OBS! Om kunden har fått en betallänk skickad till sig och inte betalat ännu kommer priset inte uppdateras i betallänken. Uppdaterar du priset måste du alltså skicka en ny betallänk.