Lär dig hur du får kopior på kvittot till kund till din egen mail.

Ibland kan det vara praktiskt att få den informationen kunden får via mail, och få en historik över mailen som går ut till kunderna. Så här gör du för att aktivera den funktionen:

1. Öppna Inställningar och fliken Bokningar.
  2. Scrolla ned till sektionen Notisinställningar.
  3. Om du inte har fyllt i en e-postadress för bokningsnotiser, börja med att göra det.
  4. Klicka sedan på "Ändra" för inställningen "Skicka kvittokopia på e-post" och aktivera inställningen.
  5. Klicka på "Spara".

Med kvittokopior får du bra koll på mailen kunderna får 🙌