Gå till bokningsportalen

Nu kan du som användare av BookSpot få 1000 kr i rabatt på din nästa faktura med vårt referensprogram! Konceptet är enkelt – rekommendera BookSpot till ett aktivitets- eller uthyrningsbolag och få 1000 kr för varje referens som leder till en ny BookSpot-kund. 

Här nedan hittar du mer information och villkor om upplägget. 


Hur du refererar BookSpot

För att ta del av rabatten behöver du skicka en referenlänk. Denna du hittar i vänstra hörnet i BookSpot under Hantera Profil > Referenslänk

Genom länken skapar referensen sitt BookSpot-konto och kan testa systemet gratis i 7 dagar. När kontot skapas via referenslänken blir vi informerade om att det skapats genom din unika länk, och vi kan härleda kunden till dig.

Detta är allt du behöver göra! Skulle någon du refererar bli *kund hos oss och använda systemet i sin verksamhet kommer vi dra av 1000 kr på din nästkommande BookSpot-avgift.


Villkor för rabatten

- Vi förbehåller oss rätten att neka referenskunder som av standardiserade skäl inte lämpar sig som BookSpot-kunder, till exempel aktörer som omsätter mindre än 200 000 kr/år, vid betalningsanmärkningar eller andra anledningar som gör verksamheten till en olämplig/högriskkund. 

- För att referensen ska räknas som kund behöver ett avtal vara påskrivet av kunden och avsikten ska vara att använda BookSpot som bokningssystem till verksamheten.

- Har en säljare på BookSpot varit i kontakt med aktören inom 1 år från att denne refereras tas individuella beslut ifall rabatten ska tilldelas referensen.

 

Ta del av rabatten idag genom att sprida BookSpot till andra aktörer. 🎉