Hitta kvitton & betalningsunderlag

Du kan enkelt se och ladda ner dina kvitton och specifikationer från BookSpot. Dessa hittar du i vänstra menyn under Rapporter > Fakturor. Där ser du även betalningens status och om det är en automatisk betalning eller manuell faktura.

Spar tid med automatisk betalning

Du ändrar smidigt din fakturainformation under Inställningar > Kontoinställningar.

Kom ihåg att starta automatisk betalning för att slippa fysiska fakturor och spara tid på administration. Gå till Inställningar > Kontoinställningar > Starta automatisk betalning för att komma igång.