Lär dig hur du ändrar och lägger till öppettider för din anläggning.

För att ta emot bokningar av produkter som är tillgängliga under öppettider behöver din anläggning ha grundläggande eller säsongsbaserade öppettider.

Öppna Inställningar via menyn och fliken Öppettider.

Skapa ny öppettid

1. Klicka på knappen "Lägg till öppettider". Välj mellan varje dag, enskilda dagar, veckodagar eller helger.
  2. Lägg till fler öppettider för andra veckodagar eller säsonger genom att klicka igen på knappen "Lägg till öppettider".
  3. Om anläggningen har stängt vissa veckodagar, markera rutan "Stängt" för den/de veckodagar som är stängda.
  4. Klicka på "Spara".

Exempel 1

Denna anläggning har öppet mellan 09-18 alla dagar, förutom tisdagar då det är stängt.

Säsongsbaserade öppettider

För att skapa säsongsbaserade öppettider som gäller under en vald tidsperiod, klickar du återigen på "Lägg till öppettider" och skapar öppettider för den tidsperiod/säsong du vill att de ska gälla.

1. Klicka på knappen "Lägg till öppettider".
  2. Ställ in säsongens start- och sluttid, vilka dagar säsongen ska gälla (varje dag, vissa dagar, vardagar eller helger), samt öppettider. Säsongen kan även reglera en stängning.
  3. Aktivera "Gäller för alla produkter" om säsongens öppettider ska appliceras på alla produkter. Avaktivera alternativet om du vill välja vilka enskilda produkter öppettiderna ska gälla för.
  4. Klicka på "Spara".
  5. Om du har flera säsonger måste dessa rangordnas. Dra i drag-knappen  för att ändra plats.

Exempel 2
Anläggningen som har öppet 09-18 varje dag förutom tisdagar, från 1 april till 31 oktober vill under högsäsongen, som infaller från mitten av juni till slutet av augusti, hålla öppet mellan 09-21 på vardagar och 10-21 på helger men hålla stängt varje måndag. För att dessa säsongs-öppettider ska vara aktiverade, det vill säga att anläggningen ska ha andra öppettider under en period mitt i de ordinarie öppettiderna, så ska öppettiderna för sommaren rankas över ordinarie öppettider.

Ta bort öppettider

Ta bort en öppettid genom att klicka på papperskorgs-ikonen, markerad i bilden nedan.

Glöm inte att spara tillägg och ändringar! 🔒