Lär dig hur du ansluter Dintero till Bookspot.

Dintero är en betalningsleverantör som erbjuder enkla kostnadseffektiva betalningslösningar för företag. Med sitt huvudkontor i Norge har Dintero etablerat sig som en pålitlig aktör inom betalningsbranschen. Med en kombination av prisvärdhet, bra kundtjänst och pålitlighet är Dintero ett utmärkt val för företag som söker en smidig och kostnadseffektiv betalningslösning.

Såhär skaffar du Dintero som betallösning:

Steg 1: Klicka här, sedan "Anslut till Dintero" och följ därefter anvisningarna för att skapa ett gratis Dintero-konto.

Steg 2: När du skapat ett Dintero-konto kommer deras support kontakta dig gällande ett avtal som ska skrivas under. Först när detta är signerat och klart kan din ansökan handläggas. Detta brukar dock vara en snabb och smidig process.

Går du under denna tid in på Inställningar > Onlinebetalningar > Inställningar för Dintero, kommer du se följande meddelande:

Detta betyder att din ansökan är under granskning och att ditt Dintero-konto inte är redo att kopplas till BookSpot.

Steg 3: När ditt Dintero-konto godkänts kommer du bli notifierad och följande meddelande kommer visas i BookSpot:

Steg 4: Därefter kan du enkelt koppla Dintero som betallösning i BookSpot genom att klicka i ”Aktivera betallösning”.

Nu är ditt Dintero-konto kopplat till bokningssystemet! 🎉