Anslut Klarna till Bookspot

Klarna är ett svenskt bolag som grundades 2005 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom onlinebetalning. Med sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, har Klarna expanderat till att bli en global organisation och erbjuder sina flexibla tjänster i många länder runt om i världen till både små som stora företag.

Lär dig hur du ansluter din verksamhets Klarna-konto till Bookspot.

För att använda Klarna som onlinebetallösning måste du först skapa ett konto.

Klicka här för att ansöka om konto hos Klarna.

När din verksamhet är ansluten till Klarna behöver du skapa API-nycklar för att koppla betallösningen till Bookspot.

Hämta API-nycklar i Klarna:

Steg 1: Klicka här för att logga in på ditt Klarna företags-konto.

Steg 2: Öppna Inställningar > API-nycklar > Generera nya Klarna API nycklar.

Steg 3: Skapa API-nycklarna.

Steg 4: När du skapat API-nyckeln kan du se ett Användarnamn och Lösenord som du behöver för att koppla Klarna-kontot till Bookspot.

Steg 5: När du har API-nyckelns användarnamn och lösenord kan du gå vidare till att koppla Klarna-kontot till Bookspot. Kom ihåg att spara undan nycklarna på ett säkert ställe innan du går vidare.

Koppla Klarna till BookSpot:

Steg 1: I BookSpot, öppna Inställningar > Onlinebetalning > Inställningar för Klarna (klicka på kugghjulet).

Steg 2: Ange din API-nyckels användarnamn och lösenord.

Jo: lägg till något catchy här i slutet och en emoji i H2

Steg 3: Klicka sedan på ”Spara” och sedan på "Aktivera betallösning".

✅ Nu ska ditt Klarna-konto vara kopplat till bokningssystemet!