Lär dig hur du importerar dina bokningar till din kalender

Du kan snabbt och enkelt importera dina bokningar till din Google Calendar, Outlook Calendar, Apple iCal eller annan kalender som stödjer formaten iCal.

Kalendern visar alla bokade produkter för dem senaste 7 dagarna samt dem kommande 60 dagarna. Det går inte att redigera kalendern.

Under Inställningar > Bokningar hittar du Exportera bokningskalender. Klicka på ICal-länken för att kopiera den.

Importera dina bokningar till Google Calendar

Logga in på ditt Google konto och gå till din Google Kalender.

1. I BookSpot, gå till Inställningar > Bokningar > Exportera bokningskalender.
  2. Kopiera länken du ser i den grå rutan.

3. I den vänstra menyn på din Gmail-kalender, klicka på "+"-symbolen till höger om "Andra Kalendrar".

4. Klicka på "Lägg till från webbplats".

5. Klistra in länken och sedan "Lägg till kalender".

Sedan hittar du den under "Andra Kalendrar" i den vänstra menyn i din Gmail Kalender.

OBS!
  • Du kan endast lägga till och prenumerera på kalendrar från din dator.
  • Det kan dröja en liten stund för dina bokningar att synka med kalendern.

Läs mer här om hur du prenumererar på en kalender: Prenumerera på någons Google-kalender

Importera dina bokningar till Outlook Calendar

Logga in på Outlook.com och gå till din kalender.

1. I BookSpot, gå till Inställningar > Bokningar > Exportera bokningskalender.

2. Kopiera länken du ser i den grå rutan.

3. I den vänstra menyn i din kalender på Outlook.com, klicka på "Lägg till Kalender" i vänstra menyn.

4. Klicka "Prenumerera via webbplats" och klistra sedan in api-länken. Här kan du även namnge kalendern och ge den en symbol för att skilja dina olika kalendrar.

5. Klicka "Importera".

Sedan hittar du din BookSpot kalender under "Andra Kalendrar" i den vänstra menyn i din  Outlook-kalender.

OBS!
  • Du kan endast lägga till och prenumerera på kalendrar från din dator.
  • Det dröja en stund innan alla bokningar är synkade med Kalendern.

Läs mer här om hur du prenumererar på en kalender: Importera och prenumerera på en kalender i Outlook.com

Importera dina bokningar till Apple iCal

I mobilapp
  1. I din Apple iCal kalender, klicka på Kalender längst ner på skärmen och sedan Lägg till Kalender  > Lägg till abonnerad kalender.
  2. Klistra in ICal länken som du kopierade från Bookspot och klicka sedan Abonnera.
  3. Ändra inställningar efter din preferens och klicka sedan Lägg till.
I desktop
  1. I Kalender-appen på datorn, välj Arkiv > Ny kalenderprenumeration.
  2. Ange kalenderns webbadress och klicka på Prenumerera.
  3. Ändra inställningar efter din preferens och klicka sedan på OK.

Läs mer här om hur du prenumererar på en kalender: Prenumerera på kalendrar på datorn

Genom att importera dina bokningar till din personliga kalender får ännu bättre koll på dina bokningar! 🙌