Lär dig hur du ställer in vilken sida som ska vara startsida vid inloggning.

1. Öppna kontoinställningarna för ditt konto.
  2. Öppna fliken Utseende.
  3. Välj i rullistan för Startsida vilken sida du vill se vid inloggning; Manifest eller Kalender. Ändringen sparas automatiskt.

OBS! Den här inställningen gäller bara för din användare. Alla andra användare som är anslutna till din anläggning ser den startsida de själva valt.

Vid nästa inloggning kommer du nu till den startsida som passar dig bäst! ✅