Lär dig hur du navigerar i, och använder, bokningsmanifestet.

Bokningsmanifestet hittar du genom att öppna sidan Bokningsmanifest via menyn.

I bokningsmanifestet finner du information om dagens, tidigare och kommande bokningar. Du får även en översikt över antal försäljningar per dag, NPS och de senaste kommentarerna. Följande saker kan du göra i Bokningsmanifestet.

Bläddra mellan dagar

Navigera fram och tillbaka mellan datum genom att klicka på knapparna  , eller klicka på datumet och välj vilket datum du vill visa.

Klicka på "Gå till dagens datum" för att navigera tillbaka till dagens datum.

Se inventarier

Under Inventarier under dagen i fliken Inventarier, får du en överblick över hur inventarierna för varje produkt förändras under dagen vid olika tider, scrolla horisontellt för att visa de olika tiderna.

I fliken In & ut ser du istället antalet av varje produkt som delas ut och kommer tillbaka under dagen. Även här kan du scrolla horisontellt för att se fler tider.

Drybagens kapacitet är blank då den inte bokats för dagen.

Sök efter bokningar

För att söka efter en bokning via Bokningsmanifestet behöver du inte navigera fram till rätt dag, det räcker med att klicka på förstoringsglaset   , se bild nedan för placering. Sök därefter med hjälp av namn, e-post, telefonnummer eller boknings-id efter kundens bokning.

Du kan också söka efter en bokning genom att klicka på knappen "Filter" och därefter söka på kundens namn i den textruta som visas.

Filtrera bokningar

Filtrera bokningarna efter status genom att klicka på "Filter". Välj mellan att synliggöra eller dölja reservationer och/eller färdigbehandlade bokningar (bokningar som markerats som startade och avslutade).

Du kan också filtrera på produktkategorier genom att välja mellan flikarna, se exempel nedan.

Se bokningar tid för tid

För bättre överblick över vad som sker timme för timme, välj Tid för tid istället för Enkel bokningsvy, se bilden ovan. Här ser du istället vad som sker löpande under dagen, så att du lättare kan följa timme för timme hur bokningarna startar och slutar.

Med hjälp av bokningsmanifestet håller du full koll på dagens händelser! ✅