Lär dig hur du gör produkter otillgängliga för bokning under enskilda dagar!

Du kan påverka produktens tillgänglighet på 2 sätt; genom anläggningens öppettider och via produktens kapacitet.

Stäng en produkt via anläggningens öppettider.

Viktigt! För att en produkt ska gå att stänga på detta sätt behöver produkten vara kopplad mot öppettiderna. Produkten bör alltså inte ha starttidstypen Manuellt angivna starttider oberoende av öppettider.

Gå till Inställningar > Öppettider.

1. Skapa en ny säsong
  2. Ange för vilken period produkten ska vara stängd och klicka i "Stängt".
  3. Välj vilka produkter som säsongen ska gälla.
  4. Spara🔒 Glöm inte att lägg din nya säsong högst upp i prioriteringsordningen!

Stäng en produkt med hjälp av produktens kapacitet.

Genom att ange produktens kapacitet till 0 gör du bokningen otillgänglig. Du kan skapa ett nytt kapacitetsschema inuti produktinställningarna genom att gå till fliken Tillgänglighet.

1. Skapa ett nytt kapacitetsschema.
  2. Ange "Maxkapacitet" till 0. OBS! Har du manuellt angivna starttider behöver du även ange kapaciteten till 0 för samtliga starttider för att stänga produkten helt. Glöm inte prioritera dina scheman om du har flera.
  3. Definiera perioden som denna kapacitet ska gälla.
  4. Spara! 🔒

Du kan läsa mer om hur du ändrar kapacitet här.

Nu är du ännu bättre på att hantera dina produkters tillgänglighet! 🙌